Meet our creative
professionals

Wij zijn creatieve makers. Wij helpen jouw bedrijf of organisatie aan krachtig resultaat.

 

Van creatieve campagnes en relevante content tot geavanceerde web koppelingen en spraakmakend design, wij werken buiten de kaders. Met ons in-house team van specialisten op het gebied van concepting, strategie, realisatie, design, ontwikkeling en social media zijn wij er om jouw bedrijf of organisatie te laten rocken!

Maak een goede eerste indruk. Dat doen we samen met frisse ideeën, opvallende campagnes en beeld dat spreekt. Met ons team van specialisten gaan wij samen met jou de online uitdaging aan. 

ANNE DOUWE BOUMA
PROGRAMMER


 

Een koppeling, API of feed, Anne-Douwe is inmiddels uitgegroeid tot een full-stack programmeur die met elke web uitdaging wel raad weet. Bouwen van bestelsystemen, inrichten van maatwerk menu's of het inrichten van een back-office. 

Het aanpakken van technische uitdagingen is hem op het lijf geschreven.

FEYE VAN DER WAL
MARKETEER

Feye is de verbinder. Zijn kracht is talenten te bundelen en nieuwe inzichten te laten ontstaan. Hij stelt mensen in de gelegenheid om creatief te zijn en out of the box te denken. Dat is waar Feye als een vis in het water is. Een plan maken met mogelijkheden om te groeien in design, uitvoering en creativiteit.

 

JETZE VAN VLIET
DESIGNER


 

Bij Jetze is alles anders, van de kleding die hij draagt, de koekjes die we bij de koffie krijgen tot aan de werkwijze die hij heeft. Jetze is creatief, heeft veel krullen en is chill.

Ook met Jetze in het team hebben we veel moois gerealiseerd waaronder diverse nieuwe concepten en huisstijl projecten. Het actief meedenken bij concepten en reflecteren op ontwerpen is waar Jetze zijn kracht ligt. Heb je een vraag over je huisstijl of ben je opzoek naar een nieuw design? Wij helpen je graag.

Vacature:
PROGRAMMER

Onze projecten breiden uit dus daarom zijn we opzoek naar programmeurs.

Is Javascript jouw tweede taal, hou je van online animaties maken? Zelf werktijden bepalen, werken aan toffe projecten op een creatief en nieuw kantoor met alle faciliteiten? Reageer snel en maak met ons krachtig resultaat!

Wat te verwachten:

  • het schrijven van code voor de ontwikkeling van nieuwe software
  • het testen van bestaande software om fouten in de code op te sporen
  • het herstellen van fouten in de code om software te verbeteren
  • het voeren van overleg met klanten of leidinggevenden om eisen aan de software in kaart te brengen
  • de eisen van een klant of opdrachtgever vertalen naar doeltreffende software

*Ook als stageplaats mogelijk

*Ook als stageplaats mogelijk

Vacature:
WEB DESIGNER

Onze projecten breiden uit dus daarom zijn we opzoek naar web designers.

Ben je goed met vormen en plaatjes die kloppen? Hou je van online animaties maken? Zelf werktijden bepalen, werken aan toffe projecten op een creatief en nieuw kantoor met alle faciliteiten? Reageer snel en maak met ons krachtig resultaat!

Wat te verwachten:

  • het ontwerpen van websites
  • het maken van toffe animaties op websites
  • het onderhouden van websites en fouten opsporen / verhelpen
  • het voeren van overleg met klanten om websites te veerbeteren
  • de eisen van een klant of opdrachtgever vertalen naar een doeltreffend resultaat

*Ook als stageplaats mogelijk