Meet our creative
professionals

Wij zijn creatieve makers. Wij helpen jouw bedrijf of organisatie aan krachtig resultaat.

 

Van creatieve campagnes en relevante content tot geavanceerde web koppelingen en spraakmakend design, wij werken buiten de kaders. Met ons in-house team van specialisten op het gebied van concepting, strategie, realisatie, design, ontwikkeling en social media zijn wij er om jouw bedrijf of organisatie te laten rocken!

Maak een goede eerste indruk. Dat doen we samen met frisse ideeën, opvallende campagnes en beeld dat spreekt. Met ons team van specialisten gaan wij samen met jou de online uitdaging aan. 

ANNE DOUWE BOUMA
PROGRAMMER


 

Een koppeling, API of feed, Anne-Douwe is inmiddels uitgegroeid tot een full-stack programmeur die met elke web uitdaging wel raad weet. Bouwen van bestelsystemen, inrichten van maatwerk menu's of het inrichten van een back-office. 

Het aanpakken van technische uitdagingen is hem op het lijf geschreven.

REINDER BOS
PROGRAMMER


 

Geen ontwerp is Reinder te moeilijk of te complex. Wij ontwerpen en Reinder maakt het. Continuïteit en eenvoud zijn eigenschappen die duidelijk in Reinder zijn werk terug te vinden zijn. De technische oplossingen zijn niet bij elkaar geraapt maar update bestendig en degelijk geprogrammeerd. 

JETZE VAN VLIET
DESIGNER


 

Bij Jetze is alles anders, van de kleding die hij draagt, de koekjes die we bij de koffie krijgen tot aan de werkwijze die hij heeft. Jetze is creatief, heeft veel krullen en is chill.

Ook met Jetze in het team hebben we veel moois gerealiseerd waaronder diverse nieuwe concepten en huisstijl projecten. Het actief meedenken bij concepten en reflecteren op ontwerpen is waar Jetze zijn kracht ligt. Heb je een vraag over je huisstijl of ben je opzoek naar een nieuw design? Wij helpen je graag.

FEYE VAN DER WAL
MARKETEER

Feye is de verbinder. Zijn kracht is talenten te bundelen en nieuwe inzichten te laten ontstaan. Hij stelt mensen in de gelegenheid om creatief te zijn en out of the box te denken. Dat is waar Feye als een vis in het water is. Een plan maken met mogelijkheden om te groeien in design, uitvoering en creativiteit.

 

TOM RENKEMA
SEO & SEA SPECIALIST

Mooi! Een nieuwe website. Maar dan? Vaak wordt er niet over het vervolg nagedacht. Met Tom is dat anders, hij maakt plannen, logs en wijzigingen aan websites en advertenties om gericht bezoekers te genereren. 

Met name SEO als SEA voor Google zijn de specialisaties waarin Tom actief is. Een maatwerk advertentieplan is in overleg mogelijk. Heb je vragen of wil je meer informatie hierover? Neem vrijblijvend contact op.