parallax background

Onze
diensten in
design, web & marketing

Wij bouwen maatwerk websites, samen met een team van technische professionals gaan wij voor het perfecte resultaat om uw online doelstellingen te behalen. Samen bouwen aan krachtig resultaat.

Branding & identiteit

Een helder doel voor ogen. Om een sterk resultaat te creëren werken we vanuit een identiteit. Met een duidelijke identiteit kunnen we gericht logo's, huisstijlen en slogans maken die bij jouw bedrijf of organisatie passen.

 

 

Website
ontwikkeling

Wil jij een nieuwe website waarmee jij jouw bezoekers goed informeert en gevonden kan worden? Of een website waarmee je als bedrijf kan groeien? Onze kracht ligt in het vertalen van jouw wensen naar een doeltreffend online resultaat.

 

 

Online
marketing

Mooi! Een nieuwe website. Maar dan? Vaak mist het plan om verder te bouwen aan een website. Samen werken we aan een strategie en maken per jaar een (marketing) plan.

 

 

Foto &
video 

Foto's en video's zijn een belangrijk onderdeel van de communicatie. Een foto is sfeerbepalend en spreekt tot de verbeelding. Heldere video's kunnen in een korte tijd veel meer informatie brengen. Visuele communicatie is key.

 

 

 

Technisch onderhoud

Met de onderhoudsservice van VDW Reclame is uw online media goed beveiligd en altijd up to date. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Content plan

1x per maand plaatsen wij content op uw website. Samen stellen we een jaarlijks beheerplan op om met relevate content te scoren.

Inbegrepen bij elke website

Altijd up-to-date

Simpel in gebruik

Geavanceerd in techniek

Geschikt voor elk apparaat..

Doordacht design

Zoekmachine vriendelijk

Geen onduidelijkheden

De website die wij leveren, inclusief alle inhoud zoals beeldmateriaal blijft 100% jouw eigendom. Ook als je overstapt naar een andere partij.

Goed contact

We staan je persoonlijk te woord op kantoor, telefonisch of per mail.

Prijzen en pakketten

De vermelde prijzen zijn vanaf prijzen en excl. btw.

 

Basis

Een moderne en mobiel vriendelijke website. Geschikt voor elk apparaat. Binnen 7 dagen live. 

Diensten

Basis

Pakketprijs vanaf: €950,-

Business premium

Een complete website + maatwerk designpakket conform huisstijl.

Diensten

Business premium

Pakketprijs vanaf: €1.950,-

Business pro

Een uitgebreide website voor multifunctioneel gebruik. Incl. uitgebreid maatwerk designpakket conform huisstijl en incl. fotoshoot. 

Diensten

Business pro

Pakketprijs vanaf: €3.500,-

Maatwerk

Als we precies weten wat je doelstellingen zijn, gaan we een strakke en unieke website voor je ontwerpen en bouwen. Geheel op maat voor jouw bedrijf of organisatie.
Krachtig maatwerk

Diensten

Maatwerk

Op afspraak

Aan de slag

Goed beveiligd en altijd up-to-date.
Met maandelijks onderhoud is je online data veilig en loop je geen risico.