Diensten

Websites, facebookmarketing en onderhoud

Wij zijn crossmediaal, van web, social tot mobiel... We maken het allemaal. Herkenning. Dat is de kern van het grafische ontwerp voor uw boodschap. De kracht van VDW Reclame ligt in het vertalen van uw doelstelling en het ‘karakter’ van uw boodschap in een grafisch ontwerp. Vanuit die basisgedachte kunt u bij VDW Reclame terecht.

Diensten

Webdesign

De juiste techniek in combinatie met een strak en doordacht ontwerp, dat is de samenstelling van een goede website. VDW Reclame bouwt, verbouwt en onderhoudt websites op basis van de succesvolle systemen. Onze techniek is vooruitstrevend en scoort in Google.

Diensten

Onderhoud

Een verouderde website is voor klanten niet interessant om te zien en geeft een slordige indruk. VDW Reclame helpt u bij het onderhouden van uw website en beschikt over de modernste software om uw website up-to-date te houden. U kunt uw website en social media al laten onderhouden voor een maandelijks bedrag van €49,95.

Diensten

Foto- & videomarketing

Het komt vaak voor dat er geen goede foto’s beschikbaar zijn. Meestal omdat er te weinig tijd voor is en het geen direct resultaat oplevert. Toch is fotografie onbewust een belangrijk deel van de communicatie. De mens is nou eenmaal visueel ingesteld. Iedereen kijkt weliswaar anders naar een foto, of het nou een redactioneel portret, een reclamecampagne, een serie voor op uw website betreft, een foto is sfeer bepalend. VDW Reclame beschikt over professionele foto apperatuur om de perfecte opname te maken.

Prijzen & pakketten sites

De vermelde prijzen zijn vanafprijzen en excl. btw.

Business

Een moderne en effectieve website, retina ready. Geschikt voor mobiel, tablet en pc. Prijs vanaf: €950,-

Contact

Business premium

Een complete website voor zakelijk gebruik, vormgeving conform huisstijl. Retina ready. Geschikt voor mobiel, tablet en pc. Prijs vanaf: €3.500,-

Contact

Business pro

Een uitgebreide website voor multifunctioneel gebruik, vormgeving conform huisstijl. Incl. plugins & retina ready. Geschikt voor mobiel, tablet en pc. Prijs vanaf: €7.500,-

Contact

Maatwerk

Uw idee en ons advies, een krachtig stukje maatwerk. Op afspraak

Contact

Onderhoudsservice

Met de onderhoudsservice van VDW Reclame is uw online media goed beveiligd en altijd up to date. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Technisch onderhoud is al mogelijk vanaf €15 per maand.

Bent u geïnteresseerd geraakt?

Neem vrijblijvend contact op, de koffie staat klaar.